Nieuws

Het laatste nieuws over het land, de taal of de cultuur.
Lees verder...

Agenda

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.
Lees verder...

Vacatures

Hier kunt u een oproep plaatsen als u werk zoekt of aanbiedt.
Bekijk alle vacatures

Statistiek

Vandaag 149
Deze week 1447
Deze maand 2262
Sinds 11-2008 699896

Opleidingen
 

 

Sanskriet studeren op een universiteit of hogeschool

 

Wij streven er naar dit overzicht van universiteiten en hogescholen compleet te hebben. Weet u een universiteit of hogeschool waar Sanskriet gestudeerd kan worden die hier nog niet bijstaat? Neem dan contact met ons op.

 

Sanskriet studeren op een HBO of universiteit en er later je werk van maken is misschien wel de mooiste manier om met de taal bezig te zijn. Wil je Sanskriet op het hoogste niveau bestuderen, dan kun je terecht bij de volgende opleidingen.

 

 

Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden biedt de bacheloropleiding Vergelijkende Indo-Europese Taalwetenschap aan. Binnen deze opleiding wordt ook Sanskriet aangeboden. Deze bacheloropleiding geeft toegang tot de gelijknamige masteropleiding.
Meer informatie...

 
Citaat van de dag

"Twee dingen vervullen het gemoed met steeds nieuwe en steeds toenemende bewondering en ontzag, hoe vaker en intenser het nadenken zich erop toelegt: de sterrenhemel boven mij en de morele wet in mij.
Dvije stvari me ispunjavaju sve većim strahopoštovanjem i udivljenjem što ih više promišljam - zvjezdano nebo nada mnom i moralni zakon u meni. "
- Immanuel Kant -
(1724-1804)